avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... datorii comune- obligarea sotiei la plata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

datorii comune- obligarea sotiei la plata

am scos un credit in valoare de 5300 lei din banca si nu mi la dat pina nu a semnat si sotia ca garant, Are vreo obligatie sa plateasca si ea daca divorteaza ?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 18:01, 5 Aprilie 2013
Daca dumneavoastra nu platiti ratele , banca se va indrepta impotriva sotiei pentru plata debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit la banca, girant veronicadumitru veronicadumitru Buna seara ,numele meu este veronica ,,va deranjez cu o intrebare ,in anul 2010 am facut un creit impreuna cu sotul meu ,,el titular de credit ,eu girant ,pe ... (vezi toată discuția)
Divort rapid, minor, pensie alimentara, partaj rate - noul cod civil sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este cea mai rapida metoda de a divorta rapid, in urmatoarele conditii: - suntem casatoriti de 3 ani, avem un copil ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile- impartire credite intre soti mikky_9 mikky_9 Am un prieten care are urmatoarea problema:cand era casatorit a contractat impreuna cu sotia 2 credite la 2 banci,amandoi sunt coplatitori la ambele ... (vezi toată discuția)