avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A vorbi cu un arestat preventiv la telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A vorbi cu un arestat preventiv la telefon

Se poate vorbi cu un arestat preventiv la telefon? Ideea e ca nici nu stiu exact in care dintre centrele de retinere si arestare preventiva se afla acum, tot ce stiu ca e in Bucuresti si a fost condamnat la arestare preventiva de catre Parchetul din sectorul 2.
Eu sunt un prieten de al lui, oare as putea sa vorbesc cu el la telefon macar 2 minute?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:00, 8 Aprilie 2013
Puteti incerca sa il vizitati la locul de detentie.
Dvs. nu il puteti suna.
toti arestatii preventiv au dreptul de a le fi anuntata familia despre depunerea in arest.
dupa aceea au posibilitatea de a purta convorbiri telefonice daca au bani in cont . numai dansul va poate suna altfel nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)
Judecarea unui proces/ vizita in inchisoare. Osha Osha Buna ziua! Prietenul meu a fost arestat preventiv la sfarsitul lunii precedente si retinut la sediul politiei. In decurs de doua saptamani a avut mai multe ... (vezi toată discuția)
Victima talharie calificata danilamihai danilamihai cum doua seri pe la ora doua noaptea doi indivizi m-au oprit pe strada, m-au lovit cu pumnul, si m au pus sa le dau telefonul si portofelul.dupa ce au fugit am ... (vezi toată discuția)