avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TEZA PROBATORIE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TEZA PROBATORIE

In teza probatorie trebuie sa arat explicit ce doresc de la piritii pe care doresc sa fie interogati cit si de la martori pentru fiecare in parte ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:44, 6 Aprilie 2013
Expuneti ce anume vrei sa dovediti prin interogarea paratilor si separat la fel si pentru martori.
Aceasta teza probatorie trebuie sustinuta si verbal ? Am facut cerere de judecare in lipsa .
Asa ar fi indicat in caz ca instanta doreste lamuriri, dar daca nu puteti fi prezent la termen si ati solicitat judecarea in lipsa, depuneti doar cererea inainte de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar - mijloace de proba : martori, expertiza nalisoru nalisoru Va rog frumos detaliati-mi daca se poate ce inseamna urmatoarele : \'\' sa depuna nota de probe in care sa indice teza probatorie pentru proba testimoniala si ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)
Probe Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Prin cererea de chiar în judecata am solicitat proba cu inscrisuri, martori și interogatoriul. Atât fără a nominaliza martorul și fără a motiva ... (vezi toată discuția)