Scurt si la obiect. Multumescptr raspuns dar totusi. Am divortat anul trecut si pentru ca nu am vrut sa ii las fostei sotii nimic, oricum nu a contribuit cu nimic am hotarit sa ii vand baiatului apartamentul. Nu am fost in tara dar oricum a facut c-am ce a vrut chiar si la notar. Pe scurt in acul de vanzare cumparare dintre noi ca vanzatori si el ca , cumparator scrie asa:Subsemnata .........imi rezerv dreptul de a locui in intreg imobilul pe tot restul vietii fara plata vreunei chirii, iar in cea ce ma priveste in contract scrie : '' ...........Subsemnaatul cumparator adica fiul meu, institui un drept de habitatie viagera asupra intregului imobil ce face obiectul prezentului contract in favoarea tatului meu, fara palta vreunei chirii. Care este diferenta intre ce drepturi are fosta sotie si mine ?
Nu e nicio diferenta stimate domn. Fosta sotie pt ca dvs probabil nu Erati prezent ci cineva avea procura care nu specifica Decat vanzarea imobilului fara clauza....., deci fosta sotie si a rezervat habitatia viagera pt ca era prezenta , iar dvs pt ca in procura asa cum am spus nu ati prevazut acest lucru, fiul dvs v a constituit habitatia viagera.