avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Vandut carte electronica pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Vandut carte electronica pe internet

Am invatat de pe inetrnet programare web ca si Hobby , imi permit legile sa scriu un curs de programare, o carte electronica pe care sa o pot vinde pe internet? Cartea este scrisa in limba engleza si vanduta la oameni din alte tari.
Pot face asta doar ca simplu PFA?

Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2013
vasileCosmin, utilizator
Cel mai recent răspuns: memenet , utilizator 17:28, 22 Aprilie 2013
Cand scrieti o carte - fie un curs de programare sau orice alta carte care implica originalitate - dumneavoastra sunteti autorul si beneficiati de dreptul de autor. In virtutea acestuia, puteti vinde, distribui, etc. cartea, in orice mediu preferati - contra cost sau chiar sa o puneti la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

Totusi, pentru ca vanzarea cartii se face pe Internet, trebuie avute in vedere si elemente privind incheierea contractului la distanta, drepturile consumatorilor (cumparatorii cartii), etc.
Eu am deja o carte realizata si am toate drepturiel de autor, la fel doresc sa o vand pe internet vorbitorilor de limba engleza, m-am inscris deja in registrul operatorilor Intracomunitari, eu sunt SRL, As dori sa stiu la ce cod CAEN ma incadrez cu aceasta activitate: vanzare eBook-uri (carti electronice/in format digital).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie legala (daca este nevoie de infiintare srl) Stephen303 Stephen303 Buna seara, as dori si eu daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi/idei daca suntei in cunostinta de cauza. Problema e in felul urmator, sunt pasionat ... (vezi toată discuția)
Pfa in it cu caen 4791 fara studii superioare alex92alex alex92alex Vreau sa deschid un PFA in IT fara sa am studii superioare sau curs acreditat in domeniu. Activitatea constă în vânzarea online a unor produse digitale, ... (vezi toată discuția)
Agentie web globala avrcata avrcata Buna ziua, Pentru a va adresa intrebarea trebuie sa va dau cateva detalii despre ce activitate doresc sa desfasor: Detalii: Doresc sa creez si sa ... (vezi toată discuția)