drmagda a scris:
Bine'nteles ca aveti dreptate.
Dar este un adevar care nu convine firmei,asa ca va trebui sa faceti scandal.
In normativele mai vechi (Ordin 233/2004; HG 933/2004) se pomeneste despre ?programul de calcul care trebuie sa poata aplica? coeficientii de amplasare pe verticala si amplasare fata de punctele cardinale, dar nicaieri n-am descoperit valorile (coeficientilor) pana la aparitia lui 343. Ma gandesc ca poate coeficientii au existat si inainte, iar cei care au montat repartitoarele i-au si programat in memoria repartitoarelor. Nu ca as tine partea firmelor care presteaza aceste servicii, dar nu vreau sa atac subiectul fara o documentare care sa ma ajute sa le pot face fata.
@Adam Grecu,
Din pacate firma care ne-a montat repartitoarele a intrat de aproape 4 ani in faliment, dupa care am fost preluati de un alt prestator. Acesta n-a trimis pe nimeni cu laptopul nici atunci cand l-am solicitat pentru ca am mai schimbat cate un calorifer, iar la sesizarea noastra referitoare la coeficienti a raspuns: ?In cazul repartitoarelor cu factor de evaluare global, acesta include toti ceilalti factori si fiind deja programat in repartitor unitatile citite reflecta deja acest factor, nemaifiind nevoie de corectii de amplasare suplimentare.?
Mie nu-mi vine sa cred in cele afirmate in raspuns.