avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare in baza Lagii 18/1991
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare in baza Lagii 18/1991

Cum se procedeaza in cazul in care imobilul CC pentru care se solicita certificat de mostenitor suplimentar are doar un Titlul de Proprietate in baza Legii 18/1991 fara a se cunoaste CF veche?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:23, 6 Aprilie 2013
Ce are una cu cealalta? Intabularea se face in baza TP-ului emis conform legii 18/1991, planului parcelar existent, de la primarie, certificatului de atestare fiscala si documentatiei cadastrale intocmite de un expert autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare in baza lg 18/1991 Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Cum se procedeaza in cazul in care imobilul CC pentru care se solicita certificat de mostenitor suplimentar are doar un Titlul de Proprietate in baza Legii ... (vezi toată discuția)
Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)
Rectificare cf Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Intr-o CFN s-a intabulat un imobil in baza documentatiei tehnice, a Titlui de Proprietate si a unui Certificat de mostenitor In favoarea nepotului. Nu s-a ... (vezi toată discuția)