avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie micsorata fara comunicare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie micsorata fara comunicare

Buna ziua,
parintii mei au constat azi, cand au luat un extras de cont de la banca, ca in luna februarie 2013 le-a fost diminuata pensia (la mama 170RON, la tata 40RON). nu le-a fost comunicata modificarea.

imi puteti spune de ce sau cum se poate sa fie diminuata? citisem ca incepand cu februarie 2013 vor veni pensile cu majorari.

ce pot face parintii mei?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:05, 6 Aprilie 2013
1. Daca s-a modificat pensia trebuia sa se emita o decizie in acest sens de catre Casa de Pensii.

2. Adresati-va Casei de Pensii sa va spuna despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primirea pensiei pe o alta adresa vasilica67 vasilica67 buna ziua am si eu o intrebare-parintii mei sunt pensionari ,au pe buletin adresa in bucuresti ,dar ei sau mutat la fratele meu in judetul giurgiu,daca nu au ... (vezi toată discuția)
Pensie 2014 radutoana radutoana Buna ziua, mama mea implineste pe 12 mai varsta de 57ani iar pe 12 august face 38ani de munca, in conditii normale.in ce an se poate pensiona si daca doreste ... (vezi toată discuția)
Creanță biroul de credit fără notificare corespunzătoare ionut_au ionut_au Bună ziua. Am un credit și un card de credit deschis la CEC Bank. Acum 6 luni de zile, m-am prezentat la o sucursală CEC Bank a orașului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)