avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nereguli la A.P.Presedintele,refuza sa dea curs ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nereguli la A.P.Presedintele,refuza sa dea curs art.10,din l.230/2007.

Am depus mai multe petitii catre com.exe.,pentru a studia documentele A.P.art.10 si mandatul administrativ s-au acordul de asociere nu exista pentru ,,presedinte".Am facut petitii catre S.A.P.R.sector3.NU se vrea implicare.De,,polimilitie"nici atat.
Astept un raspuns calificat,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: florea59vasile , utilizator 20:51, 9 Aprilie 2013
De fapt ce va intereseaza exact sa aflati din documentele asociatiei? Spuneti mai clar si mai scurt, ca nu se intelege.
Buna ziua.Multumesc pt.raspuns.Precizez.Am constatat,anumite nereguli:presedintele impreuna cu sotul administratorei,au vandut tamplaria metalica ablocului retinand banii in folosul lor.Au facut diverse lucrari la partile comune,supraevaluate ,folosind facturi false.Din anul 2003, nuau exzistat A.G.P.,bugete de venit si cheltuieli,descarcari de gestiuni.In toata aceasta perioada,presedintele s-a implicat in tot felul de lucrari la partile comune fara acordul A.deP.In esenta multe ilegalitati comise de presedinte si ciracii sai.Va multumesc. P.S.1Cu o floare nu se face primavara!! P.S.2.Am depus doua petitii pe art.10,din leg.230/2007.Raspuns:''Nu vreau sa-ti dau actele.
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
florea59vasile, utilizator
Intrucat si eu sunt in situatie asemantoare , va recomand : dosar penal , am contactat deja un avocat , nu mai merge cu primaria cu nu stiu mai ce . Aveti dovezi , bine , nu , stati in banca dumneavoastra ! Face ti scris presedintelui , ce ati scris pe forum , luati numar de inregistrare si daca nu va raspunde in 30 de zile , mergeti unde v am spus , sa auzim de bine .
Pai aici este problema.Am nr.de inregistrare,cu specificare-Raspuns in 30 zile-si totusi nu raspunde cererii mele.
Solutia, in astfel de cazuri, este plangere penala direct la Parchet. Politia va primi dosarul pentru cercetari, eventual se va dispune si o expertiza financiar-contabila pe care va trebui sa o suportati dvs din punct de vedere financiar, si apoi va judecati. Mult succes !!!

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Citatie de la parchet pentru acuzator Robert_1 Robert_1 Buna ziua, s-au auzi vorbe prin \"cartier\" ca si cum anumiti indivizi au fost la sectia de politie si au depus marturie impotriva mea. Dupa o saptamana de ... (vezi toată discuția)