Buna ziua. Locuiesc in cel mai mare sector al Bucurestiului.Am citit pe mai multe forumuri cred ca si din tara,despre problemele asociatiilor de proprietri,unde presedintii si administratorii le considera feude proprii.La a.de p. din care fac parte,un membru al a.de p.,se zbate de 2 ani sa schimbe ceva.Nu poate.presedintele care este in functie din1977,prin tot felul de calomnii si minciuni spuse impotriva persoanei in cauza,determina majoritatea sa-l voteze.Desi omul respectiv,a depus mai multe cereri in conformitate cu art.10 din L.230/2007,nu a primit niciun raspuns.Sursa din com.exe.Din aceasi sursa primaria NU vrea sa-i dea cuncurs.Se poate realiza ceva?presedintele nu are cuntract de mandat.Primeste salariu si prime,fara a avea mandat aprobat de a.g.a p.Din atributiile pe care le are,nu indeplineste ceva.Convocator nu exista.Exsista ,,anunt".Nu afiseaza hot.adunarilor generale.Nu afiseaza convocator pt..com.exe.si nici hot.luate.Sunt numai cateva din ceace nu face.Un lucru foarte important.La ultima sedinta,a cooptat in com.exe. o persoana cu 1500lei restanta si alta care fost dovedita cu 100m.c.apa rece nedeclarati.Prostii care au platit pierdere de 100m.c.apa,pot primi banii inapoi?Bl.a fost in reabilitare.Am fost pusi sa platim apa si energie electrica folosita de firmele care au lucrat.Dupa insistentele persoanei care este impotriva presedintelui,a recuperat banii.Se pot da inapoi locatarilor?Cred ca nu v-am plictisit.Multumesc daca vor exsista rspunsuri.In rest,vacanta placuta.
Dvs ce va doriti de fapt : sa schimbati presedintele asociatiei? Persoana cu 100 mp nedeclarati nu a platit pentru fapta sa? Ce insemana dovedit? a dovedit politia? A modificat contoarele sau doar nu a declarat corect? Inteleg ca vi s-a facut reabilirtare termica gratuit si sunteti nemultumit ca firma care a lucrat a utilizat curentul Dvs? Nu cumva suma este cam mica pentru a fi impartita la toti locatarii? Cate este suma sui cate apartamente sunt? Sunt destule intrebari nelamurite la speta descrisa de Dvs. Intrebarea finala este : care este interesul Dvs in aceasta situatie? Ce doriti sa se intample?
Este vorba de 100m.c.apa rece nedeclarati.Presedintele este ales pe viata.Stiie cineva daca a platit pt.fapta sa?!La reabilitare gratis,ce se consuma de catre constructor,este suportat de el.Conform caiet de sarcini.Stie cineva cata apa si curent s-a consumat?Presedintele a facut mai multe nereguli de-a lungul timpului.Nu este normal sa de-a socoteala pt.ce a facut?Nu l-a intrebat nimeni nimic pana acum.Primaria,ce interese are de nu-l trage de urechi?Omul,este total pe langa legislatia a.de p.Acum cand a realizat ca persoana care tot face petitii conform art.10 din L.230/2007,umbla cu un tabel sa stranga semnaturi pt.statut,roi si reg.de funct.Intamplare?Nu se poate intampla nimic daca primaria nu se implica.Implicare nu inseamna altceva,decat punere in aplicare a H.C.L S.3 nr.239/2012.
Totusi incercati si puneti o intrebare. Ce doriti?
De exmplu: cum putem alege alt presedinte al asociatiei...sau altceva concret. Fiti sigur ca asa o sa primiti aici raspunsuri daca le doriti.
@adriantot..nu stiu sa desenez.am L.230/2007 in fata.V-am spus ce ma doare pe mine si alti locatari.ceace am postat sunt nereguli care se petrec in asociatia noastra si primaria S3 nu vrea sa se implice.S3 NU-I ca Iasul..........
O fi forumul un loc de discutii, dar purtam discutii cu rost, adica dv. aveti un necaz, nu stiti ce sa faceti si cum sa faceti si intrebati aici in speranta ca veti gasi un raspuns, daca om fi in stare sa-l dam pe masura asteptarilor dv.
In niciun caz nu facem interventii la primarii sau la alte autoritati, iar ca poveste....aveti la dispozitie un topic tocmai potrivit pentru asta "De la blocuri adunate si la blocuri rasturnate", unde spunem povesti din blocurile noastre, fara pretentia de a le si rezolva.