avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Extindere aparatament pe casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Extindere aparatament pe casa scarii

Pentru ca nu am fost de acord cu presedintele pentru a monta apometrele de apa rece in subsolul blocului (i-am descoperit mai mult nereguli si nu mi-a mai conferit incredere, pentru ca lucrarea nu avea acte corect, ar fi fost la "negru"), acesta, in numele Asociației de proprietari, mi-a facut o plangere la Politia Locala (Serviciul Control Disciplină în Construcţii) cum ca as avea nereguli in apartament si de aceea nu sunt de acord sa-mi intre in casa ca sa-mi sparga ghena, tevile de apa urmând a fi trase prin ghena bucatrie si baie.
Precizez ca suntem 13 familii care ne-am opus acestei lucrari, unul dintre motivele foarte intemeiate fiind ca presedintele, in urma unor documente, nu ar fi debuna credinta. Dintre toti, plangerea a fost doar impotriva mea, eu fiind cea mai vocala siaducand acte doveditoare ca nu respecta legea 241 (UNANIMITATE).
A fost verificat apartamentul cu planul acestuia, in urma controlului totul fiind ok (adica nu s-au constatat nereguli).
Pentru ca simt o hartuire din partea acestui presedinte de asociatie, si pentru ca dumnealui este inca o data in neregula prin aceea ca si-a extins apartamentulpe casa scarii cu un hol, pentru ca spatiul ii permitea, si nu cred ca are aprobare pentru acest lucru, spuneti-mi, va rog, unde ma pot adresa pentru a-i face plangere în acest sens?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
ceoana, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:09, 17 Aprilie 2018
Puteti sesiza aceeasi institutie unde a depus presedintele de asociatie plngere impotriva dvs., respectiv la primarie - Directia de control si disciplina in ctii., dar si la Inspectoratul de stat in ctii., in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a primi raspuns tot in scris.
In cazul asociatiilor de proprietari primeaza disp L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007 respectiv votul majoritatii proprietarilor
Sunt aspecte distincte modificarile neautorizate executate de dv si atitudinea presedintelui de asociatie
Daca apreciati util si necesar sa continuati razboiul puteti sesiza oficial inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la structura de rezistență a blocului. ce pot face legal? Suhani Robert Suhani Robert Bună ziua ! Vin și eu cu o întrebare... unde pot face o sesizare sau o reclamație cu privire la faptul că au început să crape stalpii de rezistență ... (vezi toată discuția)
Apometre de bloc ceoana ceoana Suntem o scara de bloc cu 40 de apartamente. Presedintele de bloc (care are si un depozit de materiale de cosntructie si care a venit cu o firma aleasa de el , ... (vezi toată discuția)
Refuz presedinte indeplinire obligatii laau laau Ma aflu in urmatoarea situatie: un racord din conducta principala apa rece se fisureaza in dreptul apartamentului meu. Ajung la domiciliu in 3 ore (zi de ... (vezi toată discuția)