avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuarea unei persoane cu uzufruct viager pana la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuarea unei persoane cu uzufruct viager pana la partaj

am un apartament care a fost cumparat de la doi batrani (povestea e un pic mai complicata) iar in contractul de vanzare cumparare cei doi au drept de uzufruct viager,dar...dupa 2 ani de la casatorie cei doi au divortat din cauza barbatului care a devenit violent,dependent de bautura si multe altele,doar ca el nu sa prezentat la proces pentru ca a fost citat prin mica publicitate,sotiei i-a fost frica ca o omoara,iar in hotararea de divort (din 1993)spune ca el si-a pierdut dreptul de uzufruct pana la partaj care nu sa facut,intre timp el a ramas sa locuiasca in continuare cu ea,toti locatarii il stiu de frica,anul trecut ea a decedat,ne-am ocupat de funeralii,el a plecat la bai,si am ramas noi sa ne ocupam de tot,e un nenorocit,si acum vrem sa il evacuam dar...am inteles ca e interpretabil tocmai dreptul de uzufruct viager pana la partaj,cum as putea sa intorc ceva in favoarea mea?

Alte discuții în legătură

Casa in viager Simona967 Simona967 Mama si tatal meu vítreg au cumparat impreuna cu fratele meu si respectiv sotia lui o casa cu contract de uzul fruct viager pentru parinitii mei pana la ... (vezi toată discuția)
Anulare partiala act vanzare-cumparare cu uzufruct viager deditel deditel Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri,avocatul platit a disparut si nu stiu ce se va intampla.In 2000 parintii ne-au facut mie si sotului un act ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare - anulare deditel deditel Buna ziua.Am o mare problema si va rog din tot sufletul sa imi dati un sfat,nu cunosc nici un avocat si nu stiu cum sa procedez corect.In anul 2000 parintii ... (vezi toată discuția)