Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
am un crap de...zic doua kile..
nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor!
un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si cica-i tare delicios:frantic:
Daaaaa! N-am mai mancat din copilarie :D Sau la gratar, dar faci fum in casa.
Eu fac ficatul la tava, cu sos de rosii si cu sos de usturoi, in care pun patrunjel tocat. Pe asta il sting in vin rosu, iar usturoiul il fac cu sana (inlocuiesc smantana).
Milica, nu plange, e delicios orice e facut de manuta ta :D
VA MULTUMESC! am scos matele/intestinele la dezghetat..
are cineva vreo idee daca le umplu cu ceva sau vreo garnitura
sau le pun intr-o ciorba de decor in apa
Ioana, si mie imi cam e ... Dar mi-e pofta de ce as putea prepara cu ce are Milica prin frigider :D
Milica, vrei sa faci ciorba de bureti? Pentru asta iti mai trebuie si burta si ceva plaman ... :)