Adresa de domiciliu este trecuta pe buletin dar asta nu mai sta acolo,eu cu amicul asta mai cetuim asa pe internet povestim de toate afaceri,femei,citatii,termene de prescriere,asta a spus ca s-a interesat,citatiile astea ar fi asa la vrajala,daca politistul nu te gaseste completeaza un formular si cam atat,eu nu stiu ce sa fac,asta ma tot imbarliga prin mesaje din astea pe internet cica acum este momentul,secretul sta in relansare economica si birocratie dusa la extrem,daca te duci la toaleta si tragi apa cu mana stanga trebuie autorizatie,ce naiba o insemna asta,nu stiu ce sa fac,daca stiam nu mai deschideam topicul,vroiam sa intreb pe cineva,un profesionist,sa merg poate la un cabinet de avocatura,criza asta a golit buzunarele,daca tot sunt falit m-am decis sa intreb aici pe forum,asta tot imi repeta ca s-a dat liber la furat,in Romania nu exista termene totul merge asa la plezneala,totul se contopeste se prescrie,hartoage peste hartoage,voi ce imi recomandati sa ascult sfaturile astea internaute sau sa imi vad de treaba mea…
Chiar "sat fără câini" nu a ajuns România şi nici nu ne dorim să ajungă pentru că nu este bine pentru stat ca entitate şi nici pentru noi ca cetăţeni.
Prietenul dumneavoastră are altă viziune, concepţie despre statul de drept, mă rog este opţiunea domniei sale.
Aşadar, dacă nu sunteţi de acord cu opinia sa puneţi punct şi închideţi discuţia.