avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie la politie,politistul te cauta dar nu stie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie la politie,politistul te cauta dar nu stie unde esti.Ce se poate intampla.

Un amic banuieste ca acolo unde locuia odata de mult cu chirie a primit o citatie din asta,cica sa se prezinte la o sectie de politie comunala,pe criza asa cine are bani de autobuz,deranjul este imens,distanta mare,intreaba si el ce se poate intampla.citatia crede ca ar fi primito cu mult timp in urma,vreo zece luni,daca timpul a trecut ce sa ai recomand,sa se mai intereseze el de una alta alta s-au sa lase lucrurile asa cum sunt.cine stie poate au ratacit aia dosarul in dulap.
Citarea se face la adresa de domiciliu, nu la cea unde a locuit cândva.
Adresa de domiciliu este trecuta pe buletin dar asta nu mai sta acolo,eu cu amicul asta mai cetuim asa pe internet povestim de toate afaceri,femei,citatii,termene de prescriere,asta a spus ca s-a interesat,citatiile astea ar fi asa la vrajala,daca politistul nu te gaseste completeaza un formular si cam atat,eu nu stiu ce sa fac,asta ma tot imbarliga prin mesaje din astea pe internet cica acum este momentul,secretul sta in relansare economica si birocratie dusa la extrem,daca te duci la toaleta si tragi apa cu mana stanga trebuie autorizatie,ce naiba o insemna asta,nu stiu ce sa fac,daca stiam nu mai deschideam topicul,vroiam sa intreb pe cineva,un profesionist,sa merg poate la un cabinet de avocatura,criza asta a golit buzunarele,daca tot sunt falit m-am decis sa intreb aici pe forum,asta tot imi repeta ca s-a dat liber la furat,in Romania nu exista termene totul merge asa la plezneala,totul se contopeste se prescrie,hartoage peste hartoage,voi ce imi recomandati sa ascult sfaturile astea internaute sau sa imi vad de treaba mea…
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
Laurentiu-Claudiu, utilizator
Chiar "sat fără câini" nu a ajuns România şi nici nu ne dorim să ajungă pentru că nu este bine pentru stat ca entitate şi nici pentru noi ca cetăţeni.
Prietenul dumneavoastră are altă viziune, concepţie despre statul de drept, mă rog este opţiunea domniei sale.
Aşadar, dacă nu sunteţi de acord cu opinia sa puneţi punct şi închideţi discuţia.

Depinde despre ce fapta ar fi vorba, daca a savarsit-o sau nu si alte aspecte...
Poate sa fie o citatie aiurea sau o citatie in urma careia sa se trezeasca ca va fi arestat ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli de politete ContSters167247 ContSters167247 [b]Silvana[/b] a scris [quot]Regulile de politete de acum un secol erau foarte stricte: saluturile trebuiau pronuntate in mod corect – ... (vezi toată discuția)
Criza... eterna poveste! unde "au disparut" banii? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Daca aveti un ragaz in acest week end, va propun spre lectura urmatorul articol, primit astazi pe e-mail de la un prieten. Va doresc rabdare si intelepciune. ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in proprietatea mea... tied tied de urgentza daca se poate, va rog sa imi raspundeti pana apelez la un avocat, am nevoie urgenta de o informatie, si anume: spetza este urmatoarea: 1. ... (vezi toată discuția)