avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in ce conditii facultatea poate retine diploma de bac? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in ce conditii facultatea poate retine diploma de bac? Termen prescriptie taxe scolare

Poate facultatea sa retina diploma de bac pentru restante taxa scolarizare ? Datoria catre facultate e mai veche de 3 ani ( respective 9 ani) si nu s-a facut nici un demers din partea facultatii pentru recuperarea debitelor.
O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: rocs , utilizator 16:42, 8 Aprilie 2013
Nu. Faceti plangere pt abuz de incredere
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc frumos! O duminica placuta.
uf.!!!! Am sunat la facultate si nu imi inapoiaza diploma pana nu platesc restul de taxa. Desi au trecut 9 ani, au spus ca datoria nu s-a prescris. ca trebuie sa fac fisa de lichidare ( mers la camin, biblioteca serviciul financiar etc) Daca trimit cererea de restituire prin posta , pot afla daca I-au dat nr de inregistrare? Ar trebuie sa imi raspunde la solicitare si sa vad ce temei legal invoca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat ma costa sa scot diploma fiului meu de la facultate popaangelica popaangelica fiul meu a facut un an de facultate la buget tcm iasi.acum din mative nu prea intelese de mine nu vrea sa mai continuie facultatea.nu a anuntat facultatea ca ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma de bacalaureat in original de catre facultate Daniel_UB Daniel_UB Buna ziua, In 2013 m-am inscris si am fost admis pe loc bugetat la o Faculatate din cadrul UB. In 2015 datorita unei deplasari in cadrul companiei in care ... (vezi toată discuția)
Diploma retinuta ... mihaigabriel mihaigabriel Buna ziua, Imi cer scuze daca nu sunt in sectiunea corecta si postez acest mesaj aici (sincer nu stiu unde ar trebui postat). As dori sa-mi dati un sfat in ... (vezi toată discuția)