avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Confidentialitatea veniturilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Confidentialitatea veniturilor

Buna ziua!
Ati putea sa imi precizati daca exista o legislatie in care sa fie specificata confidentialitatea veniturilor provenite din activitati independente non-salariale(de ex.cabinet medical individual in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate)?M-ar interesa mai ales in legatura cu publicarea in presa scrisa si in media.De asemenea,daca acesata are dreptul sa si nominalizeze titularul cabinetului si,implicit a veniturilor.
Va multumesc!
NU este specificat acest lucru in cadrul contractului incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate ?
Nu.Ma intereseaza daca legislatia presei permite acest lucru fara acordul titularului cabinetului.Aceste informatii si le pot lua de la CJAS-uri saU de la Fisc.Jurnalistii au dreptul legal sa publice fara acordul managerului?

....sau daca exista o lege a confidentialitatii veniturilor non-salariale,asa cum veniturile salariale stiu ca sunt confidentiale.
Ar trebui sa introducem in contractul cu Casa un articol in care sa fie specficat acest lucru?
Intreb ptr. ca de ani de zile apar numeroase articole in presa scrisa si stiri in media in care se confunda venitul brut al cabinetului cu venitul net al medicului.O grava eroare care poate influenta negativ opinia publica.In plus,s-au publicat "topuri" ale veniturilor din diferite judete cu nominalizarea medicilor.
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dana9101 dana9101 Buna ziua .am si eu o intrebare la dvs..sunt insarcinata si am concediu medical...iar mie concediu medical nu mi.a fost platit..adica septembrie si octombrie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - cine-l plateste? ionica83 ionica83 Buna ziua! Sunt medic stomatolog la propriul cabinet medical individual CMI , cotizez la pensii si casa de sanatate . In cazul unui concediu de risc maternal ... (vezi toată discuția)
Card de sănătate european Gavrila 1 Gavrila 1 Am fost în concediu în Bulgaria și în ultima zi m am înecat cu o bucata de carne și cei de la recepția hotelului au sunat la salvare. Au venit cei de ... (vezi toată discuția)