Buna ziua!
Ati putea sa imi precizati daca exista o legislatie in care sa fie specificata confidentialitatea veniturilor provenite din activitati independente non-salariale(de ex.cabinet medical individual in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate)?M-ar interesa mai ales in legatura cu publicarea in presa scrisa si in media.De asemenea,daca acesata are dreptul sa si nominalizeze titularul cabinetului si,implicit a veniturilor.
Va multumesc!
Nu.Ma intereseaza daca legislatia presei permite acest lucru fara acordul titularului cabinetului.Aceste informatii si le pot lua de la CJAS-uri saU de la Fisc.Jurnalistii au dreptul legal sa publice fara acordul managerului?
....sau daca exista o lege a confidentialitatii veniturilor non-salariale,asa cum veniturile salariale stiu ca sunt confidentiale.
Ar trebui sa introducem in contractul cu Casa un articol in care sa fie specficat acest lucru?
Intreb ptr. ca de ani de zile apar numeroase articole in presa scrisa si stiri in media in care se confunda venitul brut al cabinetului cu venitul net al medicului.O grava eroare care poate influenta negativ opinia publica.In plus,s-au publicat "topuri" ale veniturilor din diferite judete cu nominalizarea medicilor.
Concediu medical
dana9101
Buna ziua .am si eu o intrebare la dvs..sunt insarcinata si am concediu medical...iar mie concediu medical nu mi.a fost platit..adica septembrie si octombrie ... (vezi toată discuția)