avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca am lucrat fara contract de munca cum recuperez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca am lucrat fara contract de munca cum recuperez salarile restante?

din luna ian lucrez la o fabrica fara contract de munca si nu am primit decat o parte din bani.cum pot sa recuperez salariile restante daca nu am contract de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 7 Aprilie 2013
Pentru munca la negru va fi foarte greu de recuperat salariul ... mai intai trebuie sa se dovedeasca in instanta ca ati lucrat acolo fara a se incheia un c.i.m. , conform art.16 C.mun.

De asemenea, pentru ca nu v-a incheiat c.i.m. puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca birloiunicoleta birloiunicoleta Lucrez la o firma de o perioada mai mare de timp aprox 1 an, si doresc sa imi faca contract de munca. Intrebarea mea este daca se poate face contractul si ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de la un patron care nu a facut contrat de munca? Novac_Daniel Novac_Daniel Situatia sta in felul urmator am lucrat la un patorn din data de 16 apr pana pe 5 mai am fost si barman si mai multe. Ni s-a spus ca ne fac contracte le-am dat ... (vezi toată discuția)
Restanta bani la fostul loc de munca andreeamacarie andreeamacarie am lucrat ca ospatar intr-un restaurant timp de 3 luni, am facut medicina muncii si analizele corespunzatoare insa contrsctul de munca nu l-am primit la ... (vezi toată discuția)