avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa nationalizata

Buna ziua.Matusa mea locuieste intr-o casa nationalizata,plateste chirie si impozit lunar la primarie si as dori sa stiu daca poate sa-si cumpere imobilul in care sta,se putea inainte cu L.112/1995.Va multumesc anticipat.Cu stima.
Cel mai recent răspuns: asud , utilizator 08:27, 8 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc inca o data pt.raspunsul pe care mi l-ati ,dat dar matusa mea nu era chiriasa in acest imobil inainte de aparitia L.112/1995,este chiriasa doar de de cativa ani.Sa inteleg ca nu exista posibilitate pt.a-si cumpara aceasta casa.Inca o data va multumesc foarte frumos.Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata Madalin M Madalin M Buna ziua, Am citit legea 112/1995 dar nu am reusit sa imi dau seama concret despre procedura prin care cineva poate achizitiona o casa nationalizata. Ca sa ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - se poate? baciucristian baciucristian Buna ziua. Poate ma ajutati va rog cu urmatoarea problema. O matusa locuieste din anul 1975 intr-o casa nationalizata. In anul 1999 a cumparat casa in baza ... (vezi toată discuția)
Se mai vand curtile caselor nationalizate sau nu ? iongheorghe iongheorghe Buna ziua, La sfarsitul lunii august 2009, Guvernul a initiat un proiect de lege prin care proprietarii care au achizitionat o locuinta prin Legea caselor ... (vezi toată discuția)