Buna ziua
In spatele casei mele, vecinii au o baraca veche, lipita de peretele casei mele. In urma zapezilor si a ploilor peretele casei mele este ud, ca si cum s-a turnat apa pe el. Vecinii acestia nu prea locuiesc aici. Cui sa ma adresez? As dori sa rezolv problema urgent, dar pe cale pasnica.
Multumesc anticipat.
Casele noastre sunt lipite una de alta, si sunt la strada. Casa mea e mai lunga, atat cat a lor plus o curte in spatele casei lor. Curtea aceea interioara are una din laturi casa mea. Dupa forma petei de apa, e clar ca la jumatate de metru sub acoperis este ceva care directioneaza ploaia si zapada spre peretele casei mele. Am vorbit cu fosta sotie a vecinului, mi-a zis ca acolo e o baraca veche si darapanata. Probabil ca unul din peretii baracii este peretele casei mele, sau este lipit de casa mea.
Dv tot spuneti de distanta minima dintre doua case. Probabil aceasta e o lege noua, casele sunt mai vechi.
Daca s-ar demola toate casele construite la mai putin de aceasta distanta minima, ar insemna ca o casa din doua ar trebui demolata, in multe orase din Romania.
Am reusit sa iau legatura cu vecinul din spatele casei. Mi-a confirmat ca are un depozit acolo, mi-a promis ca il va muta mai departe de zidul casei mele, atunci cand va mai trece pe acasa.
Nu numai... Ma mai scuteste si de a avea un dusman in plus.
Am citit de curand pe net o vorba: "L-am rugat pe Dumnezeu sa ma scape de dusmani si au disparut cativa prieteni".
Eu prefer: "L-am rugat pe Dumnezeu sa ma scape de dusmani si acum imi sunt prieteni".