avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comisia de eliberare conditionata - membru in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comisia de eliberare conditionata - membru in concediu, procedura

Buna ziua,
Sotul meu ar trebui sa intre in comisia pentru eliberarea conditionata in aproximativ o saptamana, problema este urmatoarea: am inteles ca aceasta data s-ar putea amana pentru ca una din persoanele care alcatuiesc aceasta comisie ar intra in concediu. Nu stiu mai multe detalii deocamdata in ceea ce priveste aceasta problema dar as fi interesata cum se procedeaza in cazul stabiliri datei pentru aceasta analiza a liberari conditionate si real la cate zile va fi eliberat. Mentionez faptul ca nu are rapoarte, are evidente excelente , chiar de curand a beneficiar si de o permisie. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile ce pot fi facute pentru ca lucrurile sa mearga firesc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: id_store , utilizator 15:24, 7 Aprilie 2013
Nu pot fi afectate drepturile celui condamnat , chiar dacă o persoană din comisie ar intra în concediu. Persoana în cauză poate fi înlocuită, ori atribuţiile acesteia pot fi preluate de alt membru al comisiei. Dacă totul este în regulă cu cel condmanat, după cum spuneţi , comisia se va întruni şi se va înainta cererea instanţei .
Multumesc pentru promptitudine. Imi puteti spune si la cat timp va avea loc eliberarea propriu zisa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepsele accesorii în situaþia liberãrii condiþionate Stelian Gaus Stelian Gaus O persoană a fost condamnată la închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi prevăzute de art. 64 lit. a)-c) Cod penal, dar a fost eliberată ... (vezi toată discuția)
Regim semideschis Bluorr Bluorr Buna seara. Soacra mea a primit pedeapsa de 5 ani si 6 luni cu executare, la regim inchis, pentru evaziune fiscala. As dori sa stiu dupa ce perioada se pot ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)