Buna ziua,
Sotul meu ar trebui sa intre in comisia pentru eliberarea conditionata in aproximativ o saptamana, problema este urmatoarea: am inteles ca aceasta data s-ar putea amana pentru ca una din persoanele care alcatuiesc aceasta comisie ar intra in concediu. Nu stiu mai multe detalii deocamdata in ceea ce priveste aceasta problema dar as fi interesata cum se procedeaza in cazul stabiliri datei pentru aceasta analiza a liberari conditionate si real la cate zile va fi eliberat. Mentionez faptul ca nu are rapoarte, are evidente excelente , chiar de curand a beneficiar si de o permisie. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile ce pot fi facute pentru ca lucrurile sa mearga firesc.
Multumesc.
Nu pot fi afectate drepturile celui condamnat , chiar dacă o persoană din comisie ar intra în concediu. Persoana în cauză poate fi înlocuită, ori atribuţiile acesteia pot fi preluate de alt membru al comisiei. Dacă totul este în regulă cu cel condmanat, după cum spuneţi , comisia se va întruni şi se va înainta cererea instanţei .
Regim semideschis
Bluorr
Buna seara. Soacra mea a primit pedeapsa de 5 ani si 6 luni cu executare, la regim inchis, pentru evaziune fiscala. As dori sa stiu dupa ce perioada se pot ... (vezi toată discuția)