avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Banca nu raspunde in termen de 15 zile...
Discuție deschisă în Executare silită

Banca nu raspunde in termen de 15 zile...

Buna ziua, Ce masuri se pot lua impotriva unei banci care refuza sa elibereze recipisa bancara dupa cele 15 zile legale? Mentionez ca banca este tert poprit .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:07, 8 Aprilie 2013
Despre ce recipisa vorbiti si despre ce termen legal de 15 zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dificultati la ridicarea popririi selected selected Buna ziua. Am o problema cu bancile :D . Am poprire pe contul curent pentru un titlu executoriu. Angajatorul a primit si el titlul executoriu si mi-a retinut, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu o situatie ... si nu stiu cum sa procedez. ... Merishor_16 Merishor_16 Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie ... si nu stiu cum sa procedez. Avem o firma care are deschis un cont bancar. In data de 3 octombrie si respectiv 16 ... (vezi toată discuția)
Eliberarea sumei dintr-un cont al unui tert poprit? nicusorilinca nicusorilinca Este legala eliberarea sumei dintr-un cont al unui tert poprit in aceeasi zi(prima zi) cu emiterea popririi? termenul de 15 zile este perioada maxima, sau ... (vezi toată discuția)