avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe cont personal + plata anticipata a ipotecii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe cont personal + plata anticipata a ipotecii in vederea vinzarii

Vinzator de imobil cu ipoteca pentru cheltuieli personale pe 40 000 ( 50% din valiarea garantiei) , are poprire de 3000 pe cont personal.
Banca isi da acordul pentru vinzarea apt si plata integrala a creditului.
Se practica "ridicarea popririi" temporar (de catre banca) doar ca "banii care vin de la cumparator" sa fie directionati 100% in creditul de ipoteca, si nu in poprire ?

Multumesc anticipat pentru pareri, opinii, inforamatii!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 22:09, 7 Aprilie 2013
doar daca banca are gaj pe contul curent cu inscriere la AEGRM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tarif aegrm - aviz initial pf Mihaella87 Mihaella87 Buna ziua, Astazi mi s-au retras din cont 65.70 RON, reprezentand Plata tarif AEGRM - Aviz initial PF. Cu 8 luni in urma am avut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi; executare fiscala vs executare bancara alexia2004 alexia2004 Buna ziua , oameni buni ,va rog ajutati-ma cu o lamurire: ANAF mi-a pus poprire pe conturile bancare- iar aceste conturi nu sunt conturi curente, ci conturi ... (vezi toată discuția)