avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PUZ aprobat ilegal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PUZ aprobat ilegal

buna ziua, care sunt sansele reale de castig in instanta in cazul in care un PUZ
care incalca dreptul la proprietate este aprobat in consiliul local ?

am facut toate contestatiile inainte de aprobarea PUZ-ului, pierderea de teren este de 40% si este fara acordul meu sau vreo despagubire prealabila.

mentionez ca nu este vorba de vreun obiectiv de interes national.

poate fi introdusa actiunea in contencios (dupa plangerea prealabila) numai printr-un avocat?

va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
nebv, utilizator

Alte discuții în legătură

Expropriere .....fara despagubire criscris19 criscris19 Sunt proprietara unui teren intravilan de 700 mp. De la primarie mi/au spus ca am nevoie de intocmirea unui PUZ pentru a primi autorizatie de constructie. Pana ... (vezi toată discuția)
Primaria nu raspunde, unde pot sa adresez o plangere? jevelson jevelson Am o problema cu primaria din Iasi, si anume: Am un teren extravilan si inpreuna cu alti vecini am contactat un arhitect pentru PUZ (pt a fi intavilan si apoi ... (vezi toată discuția)
Cum este cu interesul in cazul incercarii de anulare a unui act normativ ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Mai multe persoane am fost amendate in baza unei hotarari de consiliu local care este nelegala. Am depus contestatii si am castigat. Dar vrem sa ... (vezi toată discuția)