Cand am sosit acasa m-am trezit la usa u o citatie de la directia de sanatate publica compartimentul control in sanatate publica spunand ca trtebuie sa ma prezint la sediul lor la o anume data daca nu riscand nu stiu ce sanctiuni legea 98/1994 precizez cas persoana fizica care are proprietatea lui privata locuidn la bloc sesizarea fost facuta probabil de vreun vecin rau intentionat .ce pot face ?
Da sunt tot felul de persoane reclamagii care le place sa faca asa ceva ,in fine nu cred ca pot ajunge ca trebuie sa ma duc la munca in plus nu am fost acasa cand mi-a fost lasat acel bilet adica mi se pare ridicol adica daca cineva reclama ca ai extrateresti in casa tu tre sa te prezinti sa dai declaratie ca nai extraterestrii in casa ta ,in plus de asta de asta din cate stiu in casa une persoane proprietate privata nu poate sa intre nimeni decat cu mandat de perchzitie in afara de asta mam uitat mai bine pe asa zisa citatie primita e de fapt adresata societatilor comerciale asa ca mi se pare ridicol sa ma plimb degeaba ba in plus sa lipsesc de la servici.Dvs ce credeti?
In situatia mentionata in care dvs ca si persoana fizica nu aveti tangenta cu cauza,respectiv nu sunteti reprezentantul legal al titularului citatiei,pentru a preintampina situatii neplacute,se impune sa contactati fie telefonic ,fie prin adresa oficiala autoritatea care a emis citatia prin care sa precizati concret cine este proprietarul apartamentului si ca dvs nu aveti tangenta cu persoana juridica citata
Poate e o greseala, poate e formularul mai vechi, dar Legea nr. 98/1994 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele legale de igienă şi sănătate publică a fost abrogata de Legea nr. 254/2010 la 1 iunie 2011.
Totusi in continutul acelei adrese, ce scrie, pentru ce sunteti invitat la sediul DSP?
Puteti lua legatura cu ei telefonic sau pe email ca sa va lamuriti.
De ce sa va fi facut vecinii sesizare?
Aveti cumva caini in apartament ori desfasurati vreo activitate care sa-i deranjeze?
Nu este vorba de faptul ca nst e vecini au chef de bascalie si nu nu tin deloc caini sau alte animale de comapnei in casa caci sunt plecata mai toata ziua la munca deci este vorba de un vecin rau intentionat si as vrea sa il chem acum in judecata pentru calomnie caci am aflat cam cine a fost caci am fost sa vad cum sta treaba ba acel domn de la dsp a incercat sa ma si intimideze dar nu am cedat acum incerc sa vad cum pot obliga acea persoan sa imi dezvaluie in sesizare nume prenume celu ce facut asa ceva caci doresc sa-l dau in judecata pentru calomnie.