avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Control sanatate publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Control sanatate publica

Cand am sosit acasa m-am trezit la usa u o citatie de la directia de sanatate publica compartimentul control in sanatate publica spunand ca trtebuie sa ma prezint la sediul lor la o anume data daca nu riscand nu stiu ce sanctiuni legea 98/1994 precizez cas persoana fizica care are proprietatea lui privata locuidn la bloc sesizarea fost facuta probabil de vreun vecin rau intentionat .ce pot face ?

Nu aveti nici o sansa, este lege care interzice autoritatilor sa spuna cine a reclamat.
Am patit si eu acelasi lucru si nu am obtinut nimic, desi am facut cerere scrisa sa imi spuna cine ma sicaneaza.
sabrina__cr a scris:
...am fost sa vad cum sta treaba ba acel domn de la dsp a incercat sa ma si intimideze dar nu am cedat acum ...

Pai daca ati fost spuneti-ne si noua ce a spus inspectorul DSP ca sa ne lamurim. Pentru ce ati fost chemata acolo?
Cum a incercat sa va inmtimideze, sa recunosteti ceva, sa faceti ceva?
Ce trebuia sa cedati sau cum sa cedati?

A incercat sa ma intimideze incercand sa ma forteze sa semnez un document conform caruia eu recuosteam ca am probleme in casa si ca le voi remedia in plus de asta cand am refuzat sa semnez acel document spunand ca eu nu am probleme a zis ca sa mearga el sa vada la mine in casa dupa ce refuzat asta zicand ca in casa unei persoane se poate intra numai cu mandat d perchizitie a incercat sa ma amenint ca ma aleg cu nu stiu ce amenda colosala de 20.000-30.000 lei la care i-am zis sa se duca la psihiatrie si sa se verifice si ca eu pana nu se vine cu mandat de perchizitie nu deschid usa la nimeni .
Culmea pe urma mi-am dat seama cata intmidare s-a incercat caci am sunat la dsp ca o persoana revoltata de un vecin car creeaza probleme iara la telefon mi s-a zis ca daca rspectivul nu vrea sa deschida n-au cei face ca doar cu mandat de prchizitie poate fi pus sa dschida si ca acela se obtine foarte greu cu dovezi foarte solide.
Ce banuisc eu este ca respectva prsoana de la dsp e amic cu vecnu reclamagiu si au incrcat sa ma sicaneze dar li s-a terminat,
Ce pot sa le spun celor ce mai patesc asa ceva este ca fara mandat de perchizitie sa nu permita la nimeni sa intre la ei in casa cum doresc nici macar politia nu are dreptul sa intre la tin in casa fara mandat de perchizitie dar dsp-ul,oricum aveti mare grja sunt niste oameni sub orice critca capabili de orice minciuna si intimidare.
sabrina__cr a scris:
A incercat sa ma intimideze incercand sa ma forteze sa semnez un document conform caruia eu recuosteam ca am probleme in casa si ca le voi remedia...

pai eu am o multime de probleme in casa. O sa incerc sa mi le rezolv pana cand nu intru pe mana lor. #-o
Concret de ce s-au legat in cazul dumneavoastra?
Oamenii au probleme in casa cu apa rece, cu apa calda, cu caldura, cu gazul, cu sanatatea, cu copii, cu partenerul, cu bunicii...
Tot felul de acuzatii ridicole ca nu stiu ce mizerie ar fi nu stiu unde ca nu stiu ce gandaci de bucatarie desi eu n-am asa ceva caci stropesc mereu cand vad ca apare ceva dar cum e subsolul cu multi asa gandaci probabil ca s-au gandit sa puna totul in capul meu oricum au ramas si alti vecini gura casca cand aflat ce bascalie mi s-a facut de desigur o persoana care pacat ca nu mi se da declaratia de acuzatie a persoanei respective ca ajungeam iara la proces cu el (am mai avut un proces cu acea prsoana castigat de mine ) .
In orice caz am vazut clar ca cei de la dsp erau amici cu el un domn de acolo recunsocand inclusiv ca cunoast pe acea persoana ,in orice caz mia-m dat seama de marsevenia lor si ca atare nici nu mai am ce discuta cu aceste persoane le-am zis clar vor sa intre la mine in casa sa vina cu mandat daca nu nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"bloc invadat de o mizerabila"pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, din cele patru apartamente, doar doua sunt ocupate, al meu si cel al vecinei. Am o problema ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva vecinilor roxanazlavog roxanazlavog Buna ziua. Am o problema cu vecinii mei, in sensul in care sunt cateva apartamente, adevarate camine de gandaci care migreaza si ne invadeaza pe ceilalti ... (vezi toată discuția)
Certifcat de handicap permanent sabrina__cr sabrina__cr Anual sunt chemata la comisia de handicap pentru evaluare desi ce boala am eu (schizofrenie parnaoida ) este cotata in toate dictionarele medicale BOALA ... (vezi toată discuția)