a fost desfiintat intreg comp.de Dispecerat,paza fiind externalizata!
modivul concedierii..situatia ec.masura impusa datorita desfiintarii postului!!!!
Stiu ca e ceva personal pt ca m am certat cu un Director.....si celorlalte colege li s a pus la dispozitie alte posturi..eu fiind singura concediata!!!!
VA ROG.... preaviz pt ca nu avem aceleasi opinii.UN SFAT!!!!
sa contest decizia de concediere ca fiind discriminatorie?????
cum pot demonstra ca nu este legala...nefiind o cauza reala si serioasa????(in unitate se acorda 4 prime anuale,,,sporuri...beneficii...salarii la timp....bani sunt)
din cauza unui ....asa zis sefulet care nu accepta alta parere raman fara servici in 30 de zile cat sunt in preaviz...pt ca nu suporta si alte pareri.zic eu m ai avizate in domeniu!!!!!
VA ROG.....!!!! VA IMPLOR ....UN SFAT!!!!!!!!!!!!!!#-o
Singura posibilitate este contestarea in instanta a deciziei de concediere... Condiţiile impuse de o incetare a raportului de munca in baza art. 65 din Codul muncii sunt : desfiinţarea locului de muncă şi existenţa unei cauze efective, reale şi serioase.
Actunea se va depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca si este scutita de plata taxelor judiciare.
Actiunea se depune in teren de 45 de zile de la data primirii deciziei de concediere.
Multumesc pt.raspuns...!!!!
Din pdv..al d voastra am sanse de castig in instanta????
Sa fac cererea de anulare a deciziei...s au sa mi caut un alt loc de munca?????
Numieni nu va poate spune daca aveti sau nu sanse ... eu plec de la ideea ca, sanse sunt 50% de castig, 50% de pierdere .. depinde si de probatoriul administrat in cauza, dar si ce obiect are actiunea.
De asemenea, in timp ce va judecati va puteti angaja in alta parte ....