avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca cu firma din Cipru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca cu firma din Cipru

Buna ziua,

M-am lovit de urmatoarea situatie si rog un raspuns. Sotul meu a semnat un contract de munca cu o firma rezidenta in Cipru, fara reprezentanta in Romania,pana in noiembrie,iar locul desfasurarii activitatii este la bordul unui vas de croaziera pe Dunare , deci in diverse tari UE/NON-UE . O parte din salariu este platit in contul lui in euro din tara.Intrebarea mea este daca trebuie declarat venitul in decl 201 la anul si daca mai trebuie platite si alte contributii. Stiu ca avem conventie pt evitarea dublei impuneri cu Cipru, dar trebuie notificat anaf-ul sau depus ceva in sensul asta? Am incercat sa gasesc topicuri similare sau lamuriri in codul fiscal dar nu prea m-am lamurit. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: crocodil2 , utilizator 16:56, 8 Aprilie 2013
Daca este angajat cu contract de munca, nu trebuie sa mai declare nimic in Romania.
multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit salarial pentru venituri obtinute pe vase de croaziera ovidav ovidav Buna ziua, Sunt impozabile in Romania veniturile obtinute din salarii pe vase de croaziera apartinand unui angajator strain? Precizez ca eu nu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Off-shore ciubotariualin ciubotariualin Buna ziua, As dori sa infiintez un off-shore intr-un \"paradis fiscal, si se pare ca exista companii in Romania care se ocupa de asa ceva (infiintare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 201 AF Parpala AF Parpala Buna ziua! La Declaratia 201 privind veniturile din strainatate scrie asa: \"Declaratia se completeaza si se depune de catre persoanele fizice romane cu ... (vezi toată discuția)