avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... datorii la administratia finantelor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

datorii la administratia finantelor

am acumulat datorii de 3600 ron,reprezentind contributii la bugetul statului,si impozitul pe venit pe anul 2012,ce riscuri sunt daca nici in urmatoarele 2 luni nu le pot platii(aprilie-mai)
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
savinliliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: savinliliana , utilizator 14:03, 8 Aprilie 2013
Inteleg ca sunteti in categoria P.F.A., I.I. sau I.F., deoarece ati postat topicul in aceasta sectiune.

In prima faza vi se vor bloca conturile comerciale, apoi cele personale, daca mai aveti si serviciu sau pensie, vi se va pune poprire si acolo.

Totusi, totul se va face in limita sumei datorate si, in masura in care aveti disponibilitatea si posibilitatea platii, disconfortul este de scurta durata si nu are repercursiuni care sa afecteze afacerea.
multumesc foarte mult,mi-ati redat linistea sa mai pot dormii si eu,nu le pot achita decit peste 2 luni si eram tare stresata de situatia asta ma gindeam la ceva mult mai drastic,incaodata multumesc ca mi-ati raspuns.raspunsul este pentru I.I. si I.F.dar daca este S.R.L.??ce poate sa mi-se intimple?
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
savinliliana, utilizator
Se acumuleaza majorari si penalitati de intarziere pana la achitarea sumelor si in rest acelasi lucru cum vi s-a spus mai sus de catre d-l Manea.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati vechi > 10 ani Mariannn Mariannn Dupa cat timp mi se acorda penalitatile la restanta pe care o am ? Se calculeaza de atunci de cand am restanta sau este o limita ( 2 - 3 ani ) ? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de fidejusiune didinacristina didinacristina Cum poate fi reziliat un contract de fidejusiune incheiat cu banca? Luna viitoare prin hotarire judecatoreasca se incheie divortul intre mine si fostul meu sot ... (vezi toată discuția)
Blocare card credit?! ko_ny ko_ny Fiind bugetara , am pierdut in ultimul an mai mult de 40% din salariu(ore suplimentare, sporuri,salariu de merit), asa ca m-am trezit in situatia de a nu-mi ... (vezi toată discuția)