am cumparat prin intelegere verbala un teren in 1998 ,am primit titlul proprietarului , am intrat in posesia terenului,primesc si subventii pe teren.Acum vreau sa mi fac acte, dar proprietarul e decedat, mostenitorii nu sunt interesati de succesiune, ce pot face? am inteles ca o actiune de : hot care sa tina loc de act autentic", nu se mai poate deschide fara intabularea terenului pe proprietar...ce solutie as avea?
intelegere verbala? Dumneavoastra nu sunteti proprietar ci mostenitorii, hotarare care sa tina loc de act autentic nici nu poate fi vorba, nu merge pe intelegeri verbale . Ciudat cum de ati reusit sa luai subventii. Solutia: platiti dumneavoastra succesiunea si cumparati de la mostenitori terenul ori mai asteptati 15 ani.
Prestatie tabulara
vladvlad
Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru o suprafata de teren, intrand totodata si in posesia acestui teren. Promitentul vanzator a dobandit ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie
icristea
Buna ziua! Am obtinut o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare,in luna mai,dar nu am intrat in posesia trenului nici ... (vezi toată discuția)