avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare teren

am cumparat prin intelegere verbala un teren in 1998 ,am primit titlul proprietarului , am intrat in posesia terenului,primesc si subventii pe teren.Acum vreau sa mi fac acte, dar proprietarul e decedat, mostenitorii nu sunt interesati de succesiune, ce pot face? am inteles ca o actiune de : hot care sa tina loc de act autentic", nu se mai poate deschide fara intabularea terenului pe proprietar...ce solutie as avea?
Cel mai recent răspuns: hgvlad , utilizator 01:29, 9 Aprilie 2013
intelegere verbala? Dumneavoastra nu sunteti proprietar ci mostenitorii, hotarare care sa tina loc de act autentic nici nu poate fi vorba, nu merge pe intelegeri verbale . Ciudat cum de ati reusit sa luai subventii. Solutia: platiti dumneavoastra succesiunea si cumparati de la mostenitori terenul ori mai asteptati 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestatie tabulara vladvlad vladvlad Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru o suprafata de teren, intrand totodata si in posesia acestui teren. Promitentul vanzator a dobandit ... (vezi toată discuția)
Măsurători cadastrale și rectificare cf înainte de succesiune IM2S4U IM2S4U Buna ziua, mama a decedat in ianurie 2019 mentionez ca vrem sa facem succesiune dar am descoperit ca avem ca si acte numai contractul de vanzare - cumparare.si ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie icristea icristea Buna ziua! Am obtinut o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare,in luna mai,dar nu am intrat in posesia trenului nici ... (vezi toată discuția)