avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs de calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs de calificare

Care este ordinul ministerului muncii prin care se introduce in nomenclatorul calificarilor agent de securitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 8 Aprilie 2013
Ocupaţia "agent de pază, control acces, ordine şi intervenţie" a fost înlocuită cu ocupaţia "agent securitate" conform anexei la Ordinul nr. 179 din 13 martie 2008, publicat în Monitorul Oficial nr. 219 din 21 martie 2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor 2012 romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu cod cor pentru funcţia de paznic sau agent de pază şi ordine şi, deasemenea, pentru administrator. Unic ... (vezi toată discuția)
Angajare agent de paza MIRELAIONICA MIRELAIONICA Vreau sa angajez un agent de paza cu contract individual de munca. In codul cor am gasit agent de interventie paza si ordine 516907 si paznic 915204, ... (vezi toată discuția)
Cod procedura civila ContSters87904 ContSters87904 Eu am un cod de pr civ din 2001, eu abia de cateva luni lucrez in domeniu juridic, puteti sa imi spuneti daca sunt modificari pe acest cod de ... (vezi toată discuția)