avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie pentru boala stagiu militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie pentru boala stagiu militar

Buna ziua
As dori sa stiu unde ma pot adresa pentru a ma interesa de ce pensia primita pentru imbolnavirea in timpul stagiului militar nu mi se mai acorda. Precizez ca nu mai primesc pensia din anul 1984, desi mi s-a spus ca o voi primi toata viata. In acest moment beneficiez de o pensie de boala de la stat .

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata fost cadru militar ziarediverse ziarediverse Fratele meu are 51 de ani ( nascut la 14 iulie 1964 ) a facut scoala militara de maistrii militari 3 ani si a lucrat efectiv in MApN 13 ani .Nu a fost militar ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala!!! soareraa soareraa In 1995 in timpul stagiului militar m-am imbolnavit in penultima luna de armata adica in timpul unei misiuni am cazut pe burta si mi sa rupt filmul concluzie ... (vezi toată discuția)
Sunt un bolnav de insuficienta renala cronica(fac dializa)din armata Valerianliviu Valerianliviu Buna ziua, sunt un bolnav cronic, boala aparuta in timpul stagiului militar, in luna a 10 documentele care dovedesc acest lucru , problema este in felul ... (vezi toată discuția)