avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare comision neincasat - modalitati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare comision neincasat - modalitati

as dori sa stiu daca exista cai de atac pentru recuperarea unui comision de intermediere intr-o afacere de export efectuat de o firma romaneasca (in 1989-1990) catre o firma irakiana. firma romaneasca a incasat integral (inclusiv valoarea comisionul datorat intermediarului irakian) dar nu si-a onorat datoria de plata catre intermediar (exista contract in acest sens). va multumesc pentru raspuns si va stau la dispozitie pentru orice date suplimentare ce ar putea fi necesare.
Cel mai recent răspuns: MihaelaStancu , utilizator 11:40, 22 Aprilie 2013
Doamna, s-a cam implinit de vreo 10 ani termenul de prescriptie al dreptului subiectiv al dvs fata de debitorul respectiv. Nu aveti nicio cale de a-l obliga sa vi-l plateasca.
multumesc mult pentru raspuns. asa banuiam si eu. zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur de comision companie de asigurari Roxana Popa Roxana Popa buna ziua,as vrea sa stiu daca ,o firma de asigurari cu care am colaborat prin contract de mandat,in anul 2011,poate sa imi ceara acum printr-o notificare sa ... (vezi toată discuția)
Pe ce sunt impozitat? GolluM99 GolluM99 Buna, Businessul meu e sa strang banii de la un numar de oameni si sa-i transfer mai departe, din contul meu, catre clientul final. Contra unui ... (vezi toată discuția)
4619 intermedieri in comertul cu produse diverse danlpl danlpl M-as bucura daca cineva mi-ar putea da niste detalii in privinta activitatii mentionate la titlu subiect. Urmeaza sa achizitionez produse de la o societate, ... (vezi toată discuția)