avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Documente care atesta pregatirea sau experienta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Documente care atesta pregatirea sau experienta profesionala PFA

Doresc sa infiintez un PFA care sa aiba ca profil de activitate web designul. In doua cuvinte, aceasta activitate se refera la realizarea de siteuri web pentru clienti conform dorintelor acestora (designul siteului si programarea acestuia in diferite programe, softuri). Pentru a putea infiinta PFAul si a face activitatea de mai sus stiu ca trebuie sa am un act care atesta experienta profesionala. De ce anume act/acte am nevoie pentru a da drumul la PFA? Mentionez ca profilul diplomei facultatii absolvite este turism-servicii, mentionez ca, desi am lucrat in mass media pe un domeniu asemanator, in cartea de munca am inregistrat "operator calculator". Activitatea de web design imi este foarte cunoscuta, a fost deprinsa... acasa, in fata calculatorului, dar nu am in prezent nici un act doveditor. Ce este de facut pentru a putea sa deschid PFAul?
Multumiri anticipate!
Cu stima, SD
Cel mai recent răspuns: fortune12 , utilizator 10:27, 26 Februarie 2009
Mergeti si inscrietuiva la cursurile specifice organizate de regula de cei de la AJOFM.S au faceti SRL ca nu se cere o astfel de adeverinta.
in general se cer fie cursuri de specialitate, fie dovada pe cartea de munca ca ati lucrat timp de doi ani pe un post asemanator
Mai nou, am fost la Reg Com de la mine, de aici, si mi s-a zis ca e de ajuns si o adeverinta ca urmez un curs de specialitate, pe ce am eu nevoie. Adica, de exemplu, sa presupunem ca in februarie m-am inscris la un curs de web design, care in mod normal se intinde pe minim 3 luni, plus vreo luna pina se elibereaza diploma de absolvire. Dar, un domn de la ghiseul PFA, imi zice ca e de ajuns sa aduc macar o adeverinta ca sunt cursant, fara a avea diploma in mina, inca... Pe mine m-ar avantaja situatia, pentru ca am nevoie de PFA ceva mai repede, decit peste 3-4 luni cind absolv cursu.

Ma pot baza pe spusele persoanei de la Reg Com??? E valabila o astfel de adeverinta?

Multumiri anticipate!
SD

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere cod caen ptr web design fortune12 fortune12 Doresc sa inffintez un PFA care sa aiba ca profil de activitate web designul. In doua cuvinte, aceasta activitate se refera la realizarea de siteuri web pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6201 (fara studii de specialitate) fortune12 fortune12 Ziua buna! Urmeaza sa imi infiintez un PFA. Sunt freelancer in web design, altfel spus realizez pagini web, in special partea grafica. La prima vedere si la ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa samm20 samm20 Salutare, Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development. Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)