avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestare executare silita

as dori sa contest oexecutare silita, deoarece executarea este solicitata de o societate, dar contractul il am cu alta societate, in plus contractul nu se poate citi , pe el se distinge numai data si semnatura, care nu este semnatura mea
ce sanse am?
cat este taxa pt cerere anulare executare silita
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:42, 8 Aprilie 2013
Taxa este de 194 lei, pentrtu contestatie la executare.
In ceea ce priveste sansele, doar dupa studierea actelor, pot fi estimate, aproximativ.

Poate a intervenit o cesiune intre prima societate si cea care va executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbraj contestatie la executare silita costif costif Revin cu intrebarea privitoare la timbrajul unei contestatii la executare silita pentru un debit de 650 RON la impozite locale. Cf legii 146/1997 (Actualizata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!iubitul meu a girat un coleg de munca prin c.a.r si ... jenimaracine70 jenimaracine70 Buna ziua!Iubitul meu a girat un coleg de munca prin C.A.R si acesta a plecat in strainatate si nu si-a mai achitat ratele.A primit decizie judecatoreasca si i ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a sanctiunii amenzii contraventionale lesev lesev Mai poate fi pus in executare ( conform art. 39 din Ord. 2 / 2001 ) un proces verbal care nu a fost comunicat in termen ( o luna ) si comunicarea nu a fost ... (vezi toată discuția)