avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE LEASING
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE LEASING

VREAU SA ACHIZITIONEZ UN AUTOTURISM IN SISTEM LEASING.TERMIN DURATA CONTRACTULUI SI IMI EXPRIM OPTIUNEA DE A DEVENI PROPRIETARUL AUTOTURISMULUI. TREBUIE SA MAI PLATESC O SUMA DE BANI? O ANUME VALOARE REZIDUALA?
Astept un raspuns
Multumesc
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 13:32, 25 Februarie 2009
În principiu, da. Ratele de leasing nu trebuie să acopere, nu este obligatoriu să acopere preţul autoturismului, ramînînd, de obicei, o valoare reziduală care se achită la final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala cuprinsa in rata diana81 diana81 Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile contract novatie adina_beb adina_beb Buna ziua Societatea la care lucrez a incheiat un contract de novatie cu o alta societate pentru un autoturism si nu stiu care sunt inregistrarile contabile ... (vezi toată discuția)
Achzitie auto in leasing financiar inainte de incheierea contractului AndreiG99 AndreiG99 Buna ziua, Acum 12 luni am incheiat un contract de leasing pe un autoturism pe care as dori acum sa-l achizitionez avand in vedere ca a trecut perioada ... (vezi toată discuția)