avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Completare declaratie 112 pt concediu odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Completare declaratie 112 pt concediu odihna

Buna ziua. Am un salariat care are toata luna concediu de odihna.
Cum se trece in declaratia 112 la "Zile lucrate": cu 0 sau nr. de zile lucratoare din luna?
In lege am gasit ca la "Total zile lucrate" se completează cu numărul total de zile lucrate, dar nu mi se pare corect sa completez cu 0.

Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 21:11, 9 Aprilie 2013
Perioada suportata de angajator din fondul de salarii se considera perioada lucrata.
Cititi si acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc mult. Va mai rog sa-mi spuneti, pentru un functionar public la categorie asigurat trec 3 sau 1.
Veti completa 1
Citit aici nomenclatorul tip asigurat(anexa 5):
[ link extern ]

iar aici tot despre D112:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri zilieri Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Ce nota contabila fac pentru a inregistra impozitul 16% pe care il opresc zilierilor (vezi toată discuția)
Completare d112 Radu Aura Radu Aura Un salariat are intr-o luna doua contracte, a incetat un CIM si a incheiat altul dupa o zi. Cum se raporteaza aceasta situatie in D112? Aplicatia nu permite ca ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 versiune noua 303 pentru cas modificat w_v_w_v w_v_w_v Vedeti ca a aparut o noua declaratie 112 in 08.10.2014 http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/112.html Mai exact aceasta este direct ... (vezi toată discuția)