avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acordul proprietarului,suficient pentru primarie?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acordul proprietarului,suficient pentru primarie?

Buna ziua. Am pfa cu cod caen 4721. Daca am acordul prorietarului sa vand pe trotuarul din fata curtii sale fructe si legume este suficient sa depun dosarul la primarie pentru autorizatie de comert stradal ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 23:07, 9 Aprilie 2013
Buna ziua!
Trotuarul este domeniu public, nu este al proprietarului casei cu pricina....deci va trebuie autorizatie de la "proprietarul" trotuarului, aka primaria.....
Trotuarul nu este al primariei. E retragerea la care a fost obligat proprietarul. Cei de la primarie asa mi-au comunicat. Multumesc.
Am inteles.....scuze daca v-am idus in eroare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata TARATACRRISS TARATACRRISS Fiica mea este studenta si doreste sa faca comert stradal cu bijuterii lucrate manual. Ce acte ii trebuie pentru aceasta activitate si de unde le poate obtine? (vezi toată discuția)
Deschidere aprozar Maria Uzun Maria Uzun Buna ziua, locuiesc la curte si as vrea sa deschid un aprozar, deci spațiu as avea, care sunt pasii de urmat? Ce acte imi trebuie? Multumesc (vezi toată discuția)