avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Angajati sau prestatori pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Angajati sau prestatori pfa

Buna ziua,
Daca am un SRL ce este mai rentabil sa am angajati sau sa contractez PFA?
Ce taxe trebuiesc platitae in aceste situati?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:01, 9 Aprilie 2013
Poate ca trebuia sa specificati si activitatea pe care o aveti de rezolvat in firma dumneavoastra si pentru care doriti un contract de prestari servicii cu un pfa.
In general, da, e mai convenabil sa semnati un astfel de contract, plecand chiar si de la obiectul contractului si de la relatia mai flexibila, pentru dumneavoastra. Reducerea impozitarii si a costurilor cu administrarea acestor impozite nemaifiind obligat sa depuneti declaratia 112 si de a va plati certificatul de semnatura electronica si comisioane bancare, e avantajul care se vede cel mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de depus la conventia civila cata1982 cata1982 Buna ziua, Ce formulare trebuie sa depun la ANAF pentru o conventie civila incheiata cu o pers fizica neautorizata in data de 1 februarie 2013. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Ce tip firma/pfa sa deschid pentru inchiriere costume? Caposs Caposs Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchiriere de costume pentru copii. Si nu stiu ce tip de afacere este mai convenabila pentru mine. Afacerea nu va fi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand programe facute de mine Lorant Lorant Buna. Sunt un programator din Romania si as dorii sa imi vand produsele pe internet. As avea nevoie de niste informatii daca ma poate ajuta cineva. Am fost la ... (vezi toată discuția)