avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RATE C.E.C.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RATE C.E.C.

Buna ziua ,

Stie cineva daca la CEC se pot <ingheta> ratele la un credit imobiliar pe o perioada de timp ( 6 luni ) si ce costuri suplimentare sunt ?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:15, 9 Aprilie 2013
buna ziua

la orice banca puteti solicita restructurare/reesalonare, daca intampinati probleme financiare care pot fi dovebite prin documente, sau pentru cazuri de forta majora (deces in familie , probleme medicale). trebuie sa va adresati bancii unde veti depune o cerere in acest sens insotita de documente relevante, iar apoi in urma analizarii solicitarii veti primii raspuns. Reesalonarea uui credit duce la recalcularea dobanzii, dupa cum stiti rata este compusa din capital si dobanda, iar reesalonarea face ca, cuantumul dobanzii din rata sa fie mai mare, deci soldul creditului nu va mai scadea ca pana acum daca veti beneficia de restructurarea creditului.
nu se poate ingheta nimic fara acordul bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare credit ... avantaje si dezavantaje valy_ungur valy_ungur Buna ziua, Am un credit si banca mi-a propus o restructurare. Este bine sa fac restructurare? Ce avantaje si dezavantaje am? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
Reesalonare rate bancare , conditii normale sau abuzuri flory1 flory1 CERERE PRELUNGIRE REESALONARE RATA IN CONDITIILE IN CARE SUNT SOMER Am trimis in atentia bancii T sa mi prelungeasca reesalonarea cu inca 1 an,dat fiind ca ... (vezi toată discuția)