avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt ffff nelamurita avea dreptul sa ma concedieze in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt ffff nelamurita avea dreptul sa ma concedieze in timpul conc.de ingrijire copil?

:sorry:am
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 25 Februarie 2009
Nu avea dreptul sa va comcedieze, in perioada concediului, ar trebui in maxim 30 de zile de cind ati primit decizia de concediere sa actionati in judecata angajatorul
Puteti fi concediata in timpul CIC, in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului. In aceste situatii, interdictia prevazuta de Codul muncii nu este aplicabila.
De la data comunicarii deciziei de concediere, aveti la dispozitie un termen de 30 de zile pentru a contesta decizia la Tribunalul in a carei raza teritoriala aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara salariata gravida Rentzu Rentzu Se poate concedia o salariata gravida (angajatorul a fost instiintat in scris despre situatie), pe motiv disciplinar ?- absente nemotivate mai exact.Multumesc. (vezi toată discuția)
Însărcinată i s a restructurat postul si a fost disponibilizată Ani09 Ani09 M am intors mai devreme cu 5 lui din concediu de creșterea copilului la locul de munca, ulterior am aflat ca voi fi din nou mămică, cum a aflat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Kollo katalin Kollo katalin Ce pot sa fac am solicitat o adeverinta pentru medic si angajatorul nu vrea sa mi elibereze ma amenintat ca o sa mi pierd locul de munca daca imi iau concediu ... (vezi toată discuția)