avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie

Buna!Vreau sa depun o reclamatie la posta ,deoarece nici un fel de mandat,scrisoare,alocatii nu ne aduc postasii .alti din bloc, locatarii o primesc dar noi nu.asa e din anul trecut dar am crezut ca e o greseala si o voi primi pana la urma ,dar nu am primit-o.Din aceasta cauza vreau sa depun reclamatie la posta din cartier sau centrala?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 16:17, 25 Februarie 2009
In principiu ar trebui sa se rezolve cu o reclamatie adresata dirigintei de la posta de cartier.
aveti posibilitatea sa reclamati on line pe site-ul OPC si se dau si cateva numere de telefon.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa-mi spuneti si mie, ce pot face in situatia in care am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Teapa data de magazin on-line davidescucostel davidescucostel Buna seara , Am fost pacalit de catre un site on-line care ofera produse \\" reduse , la promotie .... etc \\" in felul urmator : - am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un poștaș care își însușește coletele mele Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)