avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Unde pot gasi vechiul cod civil in format electronic?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Unde pot gasi vechiul cod civil in format electronic?

1) Doresc sa mi se dea si mie un link unde pot vedea vechiul cod civil ca sa-l studiez fata de noul cod civil. Mentionez ca am cautat si mereu imi apare in toate paginile doar N.C.C.

2) V.C.C. a fost inlocuit cu N.C.C. la data de 1 oct.2011? Daca nu,atunci de cand a intrat in vigoare N.C.C. ?
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 16:09, 9 Aprilie 2013
vechiul Cod civil
[ link extern ]

intrarea in vigoare a Noului Cod Civil = 01.10.2011
Multumesc ! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare intarziere plata facturi de catre clienti nfloryn nfloryn Va rog sa ma ajutati cu baza legala pentru trimiterea de notificari pentru clienti rau platnici, care au intrzieri la plata facturilor.Stiu ca in vechiul Cod ... (vezi toată discuția)
Mai este valabil vechiul cod al familiei? gabi_br.ro gabi_br.ro Recent am primit o decizie judecatoreasca in urma unui proces pt majorare pensie de intretinere in care am avut calitatea de parat justificata de instanta pe ... (vezi toată discuția)
Data intrare in vigoare noile coduri penal si de procedura penala Niros Aciarb Niros Aciarb Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca noile coduri penal si de procedura penala intra in vigoare la 01. oct. 2011 sau se vor stabili alte date. Cu stima (vezi toată discuția)