avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de functionare

Am o IF deschisa din 2010 si mai nou trebuie sa obtin autorizatie de functionare de la primarie. La deschidere am incheiat contract de comodat. Acum mi se cere sa schimb destinatia din spatiu de locuit in spatiu comercial si sa-l trec in cartea funciara ceea ce inseamna o serie de avize: ridicare topo, aviz sanitar, aviz pompier, de la strazi, planul casei si alte avize si alti bani. Cat de legala este aceasta cerere? Eu stiu ca acest contract de comodat este dat cu titlu gratuit si proprietarul in poate cere in orice moment sa plec sau gresesc. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns

Alte discuții în legătură

autorizatie de functionare kosamonica kosamonica Am o IF deschisa din 2010 si mai nou trebuie sa obtin autorizatie de functionare si de la primarie. La deschidere am incheiat contract de comodat. Acum mi se ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie tinaval11 tinaval11 Puteti sa imi spuneti pasii ce trebuie urmati in schimbarea destinatiei unui garaj in spatiu de productie? Sediul SRL-ului este pe casa de care e lipit si ... (vezi toată discuția)
Autorizare de functionare kosa maria kosa maria Bună ziua Am o întreprindere familială unde îmi desfășor și activitatea. Spațiul este prin contract de comodat. Pentru eliberarea autorizației de ... (vezi toată discuția)