avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizare de functionare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizare de functionare

Bună ziua
Am o întreprindere familială unde îmi desfășor și activitatea. Spațiul este prin contract de comodat. Pentru eliberarea autorizației de funcționare de la primărie mi se solicită înscrierea spațiului în cartea funciară care costă foarte mult(trebuie avize de la toate instituțiile: sanitar, ISU, mediu, cultură, electrica, gaz, arhitect (plan situație), etc. După încetarea activității pentru scoaterea din spațiu comercial în spațiu de locuit se fac aceleași demersuri. Credeți-mă taxele nu sunt mici.
Această hotărâre este dată prin Consiliul Local. Vreau să știu este legal

Alte discuții în legătură

Avize necesare pentru o bucatarie andreea125 andreea125 Buna ziua, As dori sa stiu, daca se poate si se pricepe cineva, ce avize trebuiesc obtinute pentru deschiderea unei bucatarii (cu livrarea produsului acasa) ... (vezi toată discuția)
autorizatie de functionare kosamonica kosamonica Am o IF deschisa din 2010 si mai nou trebuie sa obtin autorizatie de functionare si de la primarie. La deschidere am incheiat contract de comodat. Acum mi se ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare kosamonica kosamonica Am o IF deschisa din 2010 si mai nou trebuie sa obtin autorizatie de functionare de la primarie. La deschidere am incheiat contract de comodat. Acum mi se cere ... (vezi toată discuția)