avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contact prizonier Franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contact prizonier Franta

Salutare , am un prieten inchis in Franta la puscaria Maison d'Arrêt, am numarul de telefon de acolo. Intrebarea e daca pot sa sun la acel numar si sa spun sa mi-l dea pe X-ulescu ? se poate asa ? ca am primit o scrisoare de la el si trebuie sa vb cu el urgent ca asa pot sa ii trimit scrisoare dar dureaza peste 7 zile.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:52, 10 Aprilie 2013
Bineinteles ca nu puteti vb cu el la telefon ca nu-i la pension.
Daca e urgent, puteti sa va programati la acel numar de telefon pt vizita.
Daca nu vreti sa-l vizitati, ii puteti scrie, va ajunge la el mult mai tarziu, nu in 7 zile cat estimati, daca n-a fost condamnat inca.
Maison d'Arrêt inseamna centru de detentie. Nu e un nume al unei puscarii anume, ci o intreaga categorie de puscarii.

Atentie la escrocherii cu "sunt avocatul lui cutarica si-mi trebuie bani sa-l scot de la puscarie".
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum iau legatura cu un deținut? Mirela-Alexandra Mirela-Alexandra Am o intrebare..... un prieten este inchis in Peritenciarul Gherla si doresc sa il vizitez. Am sunat la Penitenciar ,insa nu au voie decat rudele pana in ... (vezi toată discuția)
Arestat în germania Anca DDAVIDESCU Anca DDAVIDESCU Bună ziua! Fratele meu este arestat în Germania de 2 luni ! Nu știm nimic de atunci (am primit doar o înștiințare ca a fost arestat atunci). Acum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita de ani de zile Christine Marie Christine Marie Buna ziua. Imi poate explica cineva cum este posibil ca un dosar penal pentru neplata pensiei alimentare sa nu se solutioneze in aproape 1 an de zile, mai ... (vezi toată discuția)