avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit din agricultura-livada de meri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit din agricultura-livada de meri

Buna dimineata.Am o rugaminte la dv. sa ma lamuriti cu o problema.Sunt persoana fizica ,fara nici o forma de societate.Am arendat o livada extensiva de meri,30 ha,livada clasica,nestropita cu intentia de a o certifica bio.In aceasta situatie productia este extrem de mica .Mi s-a spus neoficial ca trebuie sa declar la Fisc aceasta livada pentru a fi supusa impozitului pe norma de venit-am calculat (conf.cod fiscal si norme in jur de 22000 lei anual).O suma exorbitanta.Am fost la Finante in orasul meu ,mi s-a spus ca inca nu se stie nimic,persoanele fizice nu se includ.Va rog sa-mi spuneti,persoanele fizice sunt supuse acestor norme de venit implicand impozitul pe norma ?Livada in speta care este neintensiva,lasata de multi ani in paragina este inclusa in normele de venit?Va multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata impozit agricol teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Detin in arenda o livada traditionala de meri f batrana,nestropita de 10 ani, inregistrata la APIA ca pasune permanenta.In aceste coditii trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pe o livada de meri teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Am o intrebare la dv si va rog sa ma ajutati. Am luat in arenda o livada care nu a mai fost intretinuta de multi ani,nici stropita,nici curatata .de ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe veniturile din activitati agricole iuliif iuliif Buna ziua, In ianuarie 2015 am achizitionat o livada de meri batrana care nu produce. M-am inscris la Apia pentru subventie si am realizat lucrari la ... (vezi toată discuția)