avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit forfetar pe o livada de meri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit forfetar pe o livada de meri

Buna ziua.Am o intrebare la dv si va rog sa ma ajutati.
Am luat in arenda o livada care nu a mai fost intretinuta de multi ani,nici stropita,nici curatata .de cel putin 10 ani.Am declarat aceasta livada la APIA ca si livada traditionala extensiva adica incadrata la ei in pasuni permanente(parca cod 660 ).
Am facut si demersurile pentru certificare eco,luiindu-mi angajamentul ca nu voi stropi sau folosi ingrasaminte chimice.Interesul meu e sa sa folosesc livada ca pasune sau faneata si evident daca se fac si mere le voi culege.
Intrebarea mea este: in situatia expusa intru si eu la norma de venit din activitati agricole?Adica mi se calculeaza norma de venit pe ha chiar daca fructele cresc pur si simplu spontan?Nu ma incadrez in art 72 punc 1 sau 2 din codul fiscal?
Multumesc mult de tot.

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata impozit agricol teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Detin in arenda o livada traditionala de meri f batrana,nestropita de 10 ani, inregistrata la APIA ca pasune permanenta.In aceste coditii trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din agricultura-livada de meri teslovan florentina teslovan florentina Buna dimineata.Am o rugaminte la dv. sa ma lamuriti cu o problema.Sunt persoana fizica ,fara nici o forma de societate.Am arendat o livada extensiva de meri,30 ... (vezi toată discuția)
Contract nelegal?? andreiandrei andreiandrei Buna ziua. Am vazut un subiect asemanator, in legatura cu un contract de arendare care m-a pus pe ganduri. In 2005 am incheiat un contract de arendare pentru ... (vezi toată discuția)