avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces stabilire program vizita copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces stabilire program vizita copil

Proces stabilire program vizita copil- il poate solicita doar tatal, asa cum mi a spus avocata mea de divort, sau poate veni si din partea mamei aceasta initiativa?
daca v-a fost incredintat copilul dvs.,atunci cererea o va face tatal.
cererea pentru stabilirea programului de vizitare o face parintele caruia nu i-a fost incredintat copilul, pentru ca celalalt parinte nu are nici un interes in a promova o astfel de actiune, din moment ce are in grija spre crestere si educare copilul.

Av. Watkins
Va multumesc.

In timpul procesul de divort, as fi putut cere eu programul de vizitare pt tatal copilului?
Nu, pentru ca acest drept apartine exlusiv parintelui caruia nu i s-a incredintat copilul, dumneavoastra ati fi avut facultatea de a propune un program, in cazul in care tatal solicita acest lucru.
Se solutioneaza repede aceasta problema, dc fostul sot deschide procesul de vizitare minor?
Cat ar fi onorariul unui avocat pt acest gen de problema?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Devort victoria2 victoria2 sunt ceataten strain in divort cu sotul roman.in timpul casatoriei nu am reusit sa obtin stabilirea si ceatatenie locuesc in Romania cu legitimatie provizorie ... (vezi toată discuția)
Program de vizita elkahlout_roxana elkahlout_roxana in urma divortului, am hotarare definitiva si irevocabila prin care fetita mea imi este incredintata. in acest caz se intelege ca exista un program de vizita ... (vezi toată discuția)
Incalcare decizie? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Este o incalcare a deciziei instantei de judecata faptul ca parintele ia minorul la domiciliul sau,fara acordul celuilalt parinte,(desi nu i-a fost ... (vezi toată discuția)