avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Carduri bancare !!
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Carduri bancare !!

vreau sa imi fac card bancar cand am sa ajung in germania ! exista ceva riscuri in privinta asta ? ce acte imi trebuiesc ce adeverinte , sau mai stiu eu ce chestii pentru a/mi face un card bancar normal unde sa bag banii cati vreau si cand vreau si sa ii scot de asemenea si de acolo si din romania cand am sa fiu in vacanta eventual . va rog sa ma ajutati ca am nevoie mare !! multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 10:34, 14 Aprilie 2013
Buna seara,

Va prezentati la banca cu actul de identitate.

Daca nu aveti nevoie de o suma limita de credit pe acesta, ci doar de deschiderea unui cont bancar si a unui card atasat acestuia, nu vi se cer alte documente.

Explicati functionarului bancar ca aveti nevoie de un card international, la care sa aveti numai Dvs. acces.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
la ce banca e mai ok si sigura sa apelez ? multumesc .
Nu facem recomandari pe forum, apoi nu putem sa stim din Romania , ce comisione percep bancile in Germania, asa ca mai bine intrebati acolo.
multumesc frumos !
va sfatuiesc sa faceti un cont in valuta si sa atasati un card in valuta, pentru ca il veti folosi mai mult in valuta. asta presupune ca in Romania veti ridica lei. Avand in vedere ca-l folositi afara va recomand sa va faceti unul embosat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card maitairina maitairina Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)