avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare fisa lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare fisa lichidare

buna!acum o luna mi-am dat demisia.dupa preaviz am plecat cu promisiunea ca voi fi chemat sa-mi fac lichidarea si sa fiu platit pe perioada previzului.iata ca nu mi se mai raspunde la telefon si deplasandu-ma la sediul firmei mi se comunica ,,veti fi contactat,dl director nu este!".concluzia:nu stiu daca am avut contract legal de munca,daca voi fi platit pe cele 20 zile de preaviz,daca vreau sa ma angajez ce dificultati pot intampina?ce pot face?pot sesiza ITM-ul si cum trebuie facut?
astept raspunsuri
multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de munca ContSters141851 ContSters141851 buna!acum o luna mi-am dat demisia.dupa preaviz am plecat cu promisiunea ca voi fi chemat sa-mi fac lichidarea si sa fiu platit pe perioada previzului.iata ca ... (vezi toată discuția)
Termen primire decizie concediere Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Care este termenul in care ar trebui sa primesc decizia de concediere, avand in vedere ca preavizul s-a incheiat in data de 1.06.09? (vezi toată discuția)
Preaviz-lichidare gratyela gratyela Buna ziua...la data de 02.04 2012 mi s-a in tocmit contract de munca,iar la data de 11.08 2012,sunt anuntata verbal apoi in scris ca, inceteaza contractul in ... (vezi toată discuția)